Cattery
de Schaapskooi

Over ons

Wij zijn Remco & Ingrid Kruit, wonen in het groene hart van Brabant en zijn ontzettende liefhebber van katten en honden. Onder de katten heeft de Brits korthaar een bijzonder plekje in ons hart. Wij hebben in totaal 8 katers/poezen: twee Brits korthaar katers (bloedgroep B) en onze zes Brits korthaar poezen. Verder lopen er hier in huis ook nog 2 kinderen rond. Je kunt je dus wel voorstellen dat alle beesten hier in huis veel knuffels en aandacht krijgen.

Wat vinden wij belangrijk voor onze poezen en toekomstige kittens? Gezondheid en karakter staan bij ons voorop. Het uiterlijk van de Brit vinden we uiteraard ook belangrijk maar komt bij ons na gezondheid en karakter. Desondanks wordt dat zeker niet uit het oog verloren. Al onze poezen en kittens staan onder controle van Diergeneeskundig Centrum Oisterwijk (vestiging Boxtel), en wij zijn lid van rasvereniging Neocat – Neocat Britten.

Nog even een kort stukje over onze drie honden: Puck, Boukje en Joep. Puck is een gesteriliseerd Jack Russel teefje, Boukje is een Wetterhoun teefje, en Joep is een Viszla reu. Onze kittens zullen dus veel gewend zijn als ze na 13 weken naar hun nieuwe huis gaan.

Wij hopen u een keer te mogen begroeten in het Brabantse Liempde.

Hartelijke groet,
Remco & Ingrid Kruit